Våra instruktörer

Välkomna till oss

 

Linda Thorin

Instruktör Pole Dance,Heels och ägare Pole Fitness Motala

Utövat pole dance sedan 2010 och haft några års uppehåll och är nu tillbaka igen.

Gått Instruktörsutbildning Pole Dance Steg 1 och 2 på Studio Dancing Queen 2022.

 

Amina Siira

Instruktör Pole Dance 1-3 fortsättning/ Styrelse pole fitness Motala

Amina har tränat Pole Dance i perioder sedan 2016. Hon fastnade för denna träningsform eftersom det innehåller flera moment såsom styrka, flexibilitet och dans. Arbetar som fysioterapeut och tycker om att sträva efter att bygga upp kroppen succesivt inför träningens utmaningar.

Gått Instruktörsutbildning Pole Dance Steg 1 och 2 på Studio Dancing Queen 2022. 

Rebecca Lövgren Karlsson "Becca"

Instruktör Pole Dance nivå 1-3 fortsättning

Rebecca föll omedelbart för Pole Dance
från första stund . Det hon gillar allra mest med sporten är att den ger så otroligt mycket styrka samtidigt som man får möjlighet att lyfta fram sin feminina sida tillsammans med dans och rörlighet. Hon upplever sporten som en stärkande energi boost för både kropp och sinne. Styrkan i att utforska och utmana sin kropp är drivande för henne. Att man även träffar vänner för livet genom sporten är helt fantastiskt.

Gått Instruktörsutbildning Pole Dance Steg 1 på Studio Dancing Queen 2022.

Emma Dahlkvist

Instruktör Pole Dance 1-2 fortsättning.

Tränat Pole Dance sedan maj 2021. Emma fastande snabbt för sporten då hon älskar dans och styrketräning - i Pole Dance får hon båda delar i en kombination!

Bortsätt från pole så studerar hon till fastighetsförvaltare. 

Elin Arnemyr Nyberg

 Instruktör Stretch och Chair Dance.

Testade Poledance första gången i Miami, tog sedan några år innan det öppnande en studio hemma i östergötland. Elin tränade pole till nivå 4 innan hon provade chairdance in heels. Då var hon fast. Känslan när klackarna kommer på är magisk! Finns många häftiga leg swirls och floor work som är perfekt att kombinera med chairdance. Heels och stretch kommer för mig hand i hand. Desto rörligare och starkare jag blir desto smidigare och snyggare blir mina rörelser.
Elin har ridit i hela sitt liv, tränar crossfit, ställer ut sina raskatter, är maskiningenjör och reser ofta ut i vida världen.

Sara Brehmer

Instruktör Kidz Pole, möhippa, svensexa, Pole Dance nivå 1-1 fortsättning samt prova på.


Sara blev övertalad av sina systrar att prova på Pole Dance i december 2021 och föll för sporten från första gången. Sara älskar dans och tycker att kombinationen med styrkan i pole är den perfekta träningen. Att lära sig nya tricks ger en kick och är en otrolig träningsmotivation. Till vardags arbetar Sara som lärare. 

Ida Fälth

Instruktör Nivå 1 grund och nivå 1 fortsättning

Tränat Poledance sedan 2 år tillbaka, hon fick snabbt upp intresset för sporten 💜

Michaela Ohlén

Instruktör Nivå 1 grund och nivå 1 fortsättning

Michaela har tränat pole i cirka 2,5 år, även om hon har haft en kortare period med uppehåll så har hon ändå återkommit till pole då hon upplever att det är en helt fantastisk träningsform. Tidigare har Michaela tränat crossfit och mycket gym. Jag älskar olika trick men främst snurrar såsom fireman, juliette och combo-snurrar. Jag är en person som har lätt till skratt och älskar musik!

Stephanie Westberg "Steffi"

Instruktör Twerk, mammaträning.

Steffi har tränat Pole Dance hos oss sedan starten 10 maj 2021 och har sedan innan dansat hip hop, reggaeton, feminin vibe, afro, salsa , twerk mm. Hon har även gått dans i gymnasiet i 3 års tid och dansat balett, modern dans och jazz. Då tävlade hon även i hop hop. Hon började dansa som 3-åring så intresset för dans är stort.

Sofia Stålhammar

Instruktör Pole/Pole in heels. Vår workshop queen.
Sofia startade sin poleresa 2018 och har har genom åren förälskat sig i heels och det dansanta i pole-världen. Pole lockade eftersom det verkade så fantastiskt roligt och är en sådan mångsidig träningsform!
När Sofia inte dansar i pole-studion jobbar hon som fritidslärare och umgås med sina två barn och man. Andra stora intressen utöver pole är teater, konst och film!