Våra instruktörer

Välkomna till oss

 

Linda Thorin

Instruktör Pole Dance och ägare Pole Fitness Motala

Utövat pole dance sedan 2010 och haft några års uppehåll och är nu tillbaka igen.

Gått Instruktörsutbildning Pole Dance Steg 1 och 2 på Studio Dancing Queen 2022.

 

Amina Siira

Instruktör Pole Dance / Suppleant pole fitness Motala

Amina har tränat Pole Dance i perioder sedan 2016. Hon fastnade för denna träningsform eftersom det innehåller flera moment såsom styrka, flexibilitet och dans. Arbetar som fysioterapeut och tycker om att sträva efter att bygga upp kroppen succesivt inför träningens utmaningar.

Gått Instruktörsutbildning Pole Dance Steg 1 och 2 på Studio Dancing Queen 2022. 


Rebecca Lövgren Karlsson "Becca"

Instruktör Pole Dance / Suppleant pole fitness Motala

Rebecca föll omedelbart för Pole Dance 
från första stund . Det hon gillar allra mest med sporten är att den ger så otroligt mycket styrka samtidigt som man får möjlighet att lyfta fram sin feminina sida tillsammans med dans och rörlighet.

Hon upplever sporten som en stärkande energi boost för både kropp och sinne. Styrkan i att utforska och utmana sin kropp är drivande för henne. Att man även träffar vänner för livet genom sporten är helt fantastiskt. 

Gått Instruktörsutbildning Pole Dance Steg 1 på Studio Dancing Queen 2022. 

Emma Dahlqvist

Instruktör Pole Dance

Tränat Pole Dance sedan maj 2021. Emma fastande snabbt för sporten då hon älskar dans och styrketräning -  i Pole Dance får hon båda delar i en kombination!

Bortsätt från pole så studerar hon till fastighetsförvaltare. 

Stephanie Westberg "Steffi"

Instruktör Twerk

Steffi har tränat Pole Dance hos oss sedan starten 10 maj 2021 och har sedan innan dansat hip hop, reggaeton, feminin vibe, afro, salsa , twerk mm. Hon har även gått dans i gymnasiet i 3 års tid och dansat balett, modern dans och jazz. Då tävlade hon även i hop hop. Hon började dansa som 3-åring så intresset för dans är stort.

Carolin Karlsson"Carro"

Instruktör pole

Carro fastnade för pole genom ett prova på pass med vår instrukör Linda. Därefter tog hon ett par privatlektioner och förstod då att det här var något för henne. Idag går hon nivå 2 fortsättning hos oss och tar alla tillfällen hon får till att träna lite extra.

Sofia Stålhammar

Instruktör Pole/Pole in heels

Sofia startade sin poleresa 2018 och har har genom åren förälskat sig i heels och det dansanta i pole-världen. Pole lockade eftersom det verkade så fantastiskt roligt och är en sådan mångsidig träningsform!
När Sofia inte dansar i pole-studion jobbar hon som fritidslärare och umgås med sina två barn och man. Andra stora intressen utöver pole är teater, konst och film!