Gruppbokning & event Pole dance.

Dags för möhippa, svensexa, AW eller kalas? Då är detta något för dig!

På Pole Fitness Motala kan du välja att hyra lokal eller boka in en grupp för möhippa, svensexa, AW, fest, kalas eller varför inte bjuda med kompisgänget för en rolig stund.

Skicka din intresseanmälan till polefitnessmotala@gmail.com så hjälper vi dig vidare eller gå vidare till kontakt.

Vid bokning så accepteras de allmäna villkoren för Pole Fitness Motala.

Möhippa

En fantastisk rolig aktivitet där vi  går igenom enklare snurrar och trick som passar alla. Ni får en introduktion till poledance och vi avslutar med att sätta ihop snurrar och dansa till en koreografi. Vi kan även erbjuda en härlig blandning med både fjäderboor och orientaliska kjolar till koreografin .

 Vi har även uppblåsbara djurdräkter som kan lånas för en sista dans hos oss. Rökmaskin finns tillgänglig. Vi löser det mesta.

Vi hjälper såklart gärna till om ni vill ta något gruppfoto för att föreviga er upplevelse tillsammans 

Här kommer ni få till ett roligt träningspass på brudens möhippa. Tillsammans med instruktören kommer ni få träna och dansa till härlig musik och avsluta med en koreografi med alla moment ni fått lära er.

  • 75 minuter, max 10 personer (över 8 personer så delas några stänger) 2000 :- 
  • 75 minuter, 11-14 personer (över 8 personer så delas några stänger) 2300:-

Vid fler än 14 personer tillkommer 150 kr/person (max 21 personer totalt) 

Svensexa.

Hos oss kan du välja tema. Vi erbjuder Magic mike teama, Du kan också välja att mixa till en härlig blandning med både fjäderboor och orientaliska kjolar. Vi har även uppblåsbara djurdräkter som kan lånas för en sista dans hos oss. Rökmaskin finns tillgänglig. Vi löser det mesta.

Ett perfekt tillfälle för brudgummen och kompisarna att få prova på sina pole dance-moves. Tillsammans med instruktören tar ni er genom ett spännande träningspass med det lilla extra. Momenten ni lärt er under passet gång sätts ihop till en koreografi. Här kan det vara ett perfekt tillfälle för brudgummen att visa upp dansen i en snygg enhörning eller gris dräkt.

  • 75 minuter, max 10 personer (över 8 personer så delas några stänger) 2000 :-
  • 75 minuter, 11-14 personer (över 8 personer så delas några stängerna) 2300:-

Vid fler ån 14 personer tillkommer 150 kr/person ( max 21 personer totalt) 

Kompisgänget med instruktör/AW.

Perfekt tillfälle att få till ett roligt träningspass med instruktör där ni får prova på flera grundläggande moment i Pole Dance världen. Här kan ni utmana er själva i en snygg koreografi som är anpassad för att ni alla ska klara av den. Perfekt för kompisgänget eller AW med jobbet.

  • 75 minuter, 8-10 personer (över 8 personer så delas stängerna) 1800:-
  • 75 minuter, 11-14 personer (över 8 personer så delas några stänger) 2000:-

Vid fler än 14 personer tillkommer 150 kr/person (max 21 personer totalt) 

Kompisgänget utan instruktör.

För er som vill ha tillgång till lokalen utan instruktör. (Kan bokas av dig som går eller gått en kurs hos oss).

120 minuter, max 16 personer (två personer per stång) 1500 kr

Party på Pole. Från 8 år.

Kalaset varar i 2 timmar och du får tillgång till lokalen 30 min innan och 30 min efter. Det finns tillgång till liten kyl, mikro, kokplatta och te kokare. Du tar själv med dig fika/mat och dekoration om så önskas. Du tar även med egna engångstallrikar och muggar. Vi dekorerar med ballonger och kan ordna fiskedamm som vi står för om så önskas. Du plockar undan efter er och vi står för städningen. Instruktör håller pass 45 min(10år och uppåt)

instruktör håller pass 30 min(8-10år) med en rolig uppvärmning, träningsplan och en kortare stretch. Resterade tid finns två instruktörer på plats för frågor och fri dans med rökmaskin igång. Max antal barn: 14. 1500:-

Vid bokning behöver vi veta antal barn, eventuella allergier, och önskad tid för kalas.

För eventuella frågor och bokning skicka ditt mail till: Polefitnessmotala@gmail.com