Egenträning

Övning ger färdighet

Boka in egenträning

Ihop med andra eller själv


Open POLE - v.43-50

Ett nytt taggaystem kommer snart installeras på Pole Fitness Motala, därav kommer uppdaterad information framöver.

Möjlighet till egenträning i lokalen tillsammans med andra medlemmar vid angivna tider under en tidsperiod.

Perfekt tillfälle för dig som vill öva på det du lärt dig under din kurs!

För att kunna boka in sig på Open POLE behöver du minst ha gått en kurs hos oss. Om du har tränat pole dance någon annanstans tidigare kan du höra av dig till oss så kan vi se över din möjlighet till att boka Open POLE.

Anvisade dagar och tider går det bra att boka in sig för egenträning då du har betalt för Open POLE:

Föranmälan till de tillfällen du önskar gå på sker här nedanför, anmälan sker 24 timmar före utsatt tid.


Open POLE - enstaka pass

Önskar du boka in dig på enstaka tillfällen?

Då går det bra att boka in sig på Open POLE för 100kr per tillfälle. Betalning sker via SWISH till: 1232511764 (ange namn, Open POLE och datumför tillfället).

Tänk på att boka in träningstillfälle minst 24 timmar före utsatt tid.

När du vill boka Open POLE, sker bokning till egenträningstillfälle här nedan vilket gäller både för dig som har skaffat Open POLE för hela kursperioden och du som vill boka in dig på enstaka tillfällen.

Det är möjligt att boka enstaka pass


POLE for me

Vill du ha lokalen helt för dig själv?

I nuläget erbjuder vi dig som vill träna helt på egen hand (utan instruktör) möjligheten att boka in 90 minuter för 200:-/person.

Detta gäller både dig som kursdeltagare och utomstående.

Anmälan sker via mail till polefitnessmotala@gmail.com, ange namn, adress, personnummer och mobilnummer samt önskemål om tid och datum.


För oss är säker träning i vår studio viktig och därför har vi några regler för dig som deltar i OP:

  • Ingen elevundervisning - Som elev undervisar du inte andra elever under öppen träning. Våra instruktörer har den kompetens som krävs, jobbar med er under flera klasstillfällen och får kännedom om er styrka, eventuella skador ni har samt ansvarar för att inte lära ut övningar och figurer som är för svåra. Självklart får du rätta om du ser något uppenbart fel. Men för att undvika skador vill vi behålla ansvaret på att lära ut hos våra instruktörer.
  • Respektera varandras träning - Öppen träning utför vi ofta tillsammans med andra. Vi ser till att respektera varandra så ingen blir störd i sin träning. Alltså om du har frågor om teknik eller häftiga figurer som du ser elever på högre nivåer göra, fråga gärna en instruktör om dessa istället, så berättar vi mer.
  • Repetera - Fokusera på det du kan och gått igenom med en instruktör. Det är lätt att ha bråttom med att lära sig alla spännande trick och figurer. Men med en instruktör på plats som kan passa och säkerställa bra teknik får du mycket tryggare och säkrare träning.
  • Filmning/fotografering - vill du fota eller filma dig själv går det såklart bra. Men se till att ingen annan än du själv kommer med på filmen, såvida de inte gett tillåtelse till det. Alla ska känna sig trygga att träna hos oss, därför är det viktigt att värna om varandras integritet.
  • Hygien -  Efter OP torkar vi av och spritar de stänger vi använt samt mattor.

Checklista innan/under/efter träning

  • Vi håller god stämning och hälsar på varandra så alla känner sig välkomna!
  • Vi turas om att välja musik så vi får en härlig mix.
  • Ta av dig smycken, klockor eller andra metallföremål som kan repa stängerna.
  • Desinficera stången och annan utrustning du använt under din träning.
  • Ställ tillbaka utrustningen på sin plats.

Hjälp gärna till genom att ta med en egen handduk. På så vis avlastar du studions tvättmängd då vi tvättar alla handdukar efter varje användning.