Egenträning

Övning ger färdighet

Boka in egenträning

Ihop med andra eller själv


Open POLE - enstaka pass

Open pole finns nu tillgängligt att boka enstaka tillfällen

- Boka din egenträning i förväg för att säkerställa din plats

 -Alternativt drop in på egenträningstiden men där plats inte kan garanteras. Swish betalning krävs vid drop in 

Vi erbjuder möjlighet till egenträning flera dagar i veckan. Vi uppdaterar tiderna kontinuerligt, håll dig uppdaterad genom att följa oss på instagram @polfitnessmotala eller håll utkik på hemsidan 💜💜

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig! Varmt välkommen.För oss är säker träning i vår studio viktig och därför har vi några regler för dig som deltar i OP:

 • Ingen elevundervisning - Som elev undervisar du inte andra elever under öppen träning. Våra instruktörer har den kompetens som krävs, jobbar med er under flera klasstillfällen och får kännedom om er styrka, eventuella skador ni har samt ansvarar för att inte lära ut övningar och figurer som är för svåra. Självklart får du rätta om du ser något uppenbart fel. Men för att undvika skador vill vi behålla ansvaret på att lära ut hos våra instruktörer.
 • Respektera varandras träning - Öppen träning utför vi ofta tillsammans med andra. Vi ser till att respektera varandra så ingen blir störd i sin träning. Alltså om du har frågor om teknik eller häftiga figurer som du ser elever på högre nivåer göra, fråga gärna en instruktör om dessa istället, så berättar vi mer.
 • Repetera - Fokusera på det du kan och gått igenom med en instruktör. Det är lätt att ha bråttom med att lära sig alla spännande trick och figurer. Men med en instruktör på plats som kan passa och säkerställa bra teknik får du mycket tryggare och säkrare träning.
 • Filmning/fotografering - vill du fota eller filma dig själv går det såklart bra. Men se till att ingen annan än du själv kommer med på filmen, såvida de inte gett tillåtelse till det. Alla ska känna sig trygga att träna hos oss, därför är det viktigt att värna om varandras integritet.
 • Hygien -  Efter OP torkar vi av och spritar de stänger vi använt samt mattor.

Checklista innan/under/efter träning

 • Vi håller god stämning och hälsar på varandra så alla känner sig välkomna!
 • Vi turas om att välja musik så vi får en härlig mix.
 • Ta av dig smycken, klockor eller andra metallföremål som kan repa stängerna.
 • Desinficera stången och annan utrustning du använt under din träning.
 • Ställ tillbaka utrustningen på sin plats.

Hjälp gärna till genom att ta med en egen handduk. På så vis avlastar du studions tvättmängd då vi tvättar alla handdukar efter varje användning.


  Open pole vecka 28-32 💛

  Måndagar: 18:00-19:30, Onsdagar: 17:00-18:30, Söndagar: 10:00-11:30 & 18:00-19:30 💛