Boka POLE

Intresserade av att dansa poledance? SE HIT!

POLE-kurser

Vårterminen 2021

Nivå 2 Grund & Nivå 2 fortsättning

8 tillfällen, 75 min

Vi fortsätter att öva på klättring och utvecklar tricks från nivå ett. Här börjar vi förbereda oss för att hänga upp och ned. På dessa nivåer jobbar vi med att sätta ihop moment till olika kombinationer.

Vi jobbar med bland annat Juiette spin, Cross knee release och Hip hold och att stärka kroppen inför Chopper.

Nivå 3 Grund & Fortsättning

8 tillfällen, 75 min

Under denna nivå blir momenten mer utmanande med fler tricks som sker upp och ned. Vi jobbar mycket med styrka och flexibilitet. Några av de moment vi jobbar vidare med är Chopper, Cross knee release och Carusell Fang

Inför att du börjar Nivå 3 ska du vara bekväm vid utförande av Hip hold, Martini Sit, Juliette (hand bakom går bra) och börjat känna på Cross Knee Release och Chopper. Dessa "nyckeltrick" ska godkännas av instruktören.

Du rekommenderas att gå kursen vid flera tillfällen då det är krävande moment som behöver övas upp vid flera tillfällen, innan du går vidare till nivå fyra.

Nivå 4

8 tillfällen, 75 min

På denna nivå lägger vi ett stort fokus på att jobba vidare på de mer utmanande tricksen. Vi går bland annat igenom Outside leg hang, One handed spin, Caterpillar, Superman, Brass Monkey och Butterfly.

Du rekommenderas att gå kursen vid flera tillfällen då det är krävande moment som behöver övas upp vid flera tillfällen, innan du går vidare till nivå fem.

Nivå 5

8 tillfällen, 75 min

Under denna nivå jobbar vi vidare med styrkan och flexibilitet i olika tricks. Några av de tricks vi övar på är Shouldermount, Handspring, Jade och Allegra.

Nivå 6

8 tillfällen, 75 min

Denna nivå är för de som vill ha fler utmanande moment såsom volter vid stång, Cheba split, elbow grip Ayesha, Shoulder Dismount no hands och Inverted ankle grip split.


Som nybörjare rekommenderar vi att börja på Nivå 1 för att sedan jobba dig uppåt i nivåerna för att ha så goda förutsättningar som möjligt för att klara de kommande utmaningarna. Har du tidigare tränat Pole Dance så får du gärna höra av dig via mail så att vi kan se vilken kurs som passar.

TIPS!

För dig som är kursdeltagare har du möjlighet till Open POLE. Då får du tillfälle till egenträning ihop med andra kursdeltagare mot en kostnad. 


Åldersgräns

För att självständigt kunna boka kurs eller pass ska du vara över 18 år. Vid ålder under 18 år ska bokningen ske med vårdnadshavares tillstånd, vilket sker genom bokning av vårdnadshavaren; ange vårdnadshavarens namn, personnummer, kontaktuppgifter samt deltagarens namn, personnummer och kontaktuppgifter. För att kunna delta på våra ordinarie klasser ska du vara 16 år. Vid gruppbokning eller privatlektion går det bra att boka från 10 år (året du fyller 10 år), även då med vårdnadshavarens tillstånd.