Prova på heels. Fredag 28/4 kl 18.30-19.30.

Tillfälligt slut
  • Prova på heels Fredagen 28/4 18.00-19.00.

Vill du hitta en rolig hobby där du får kombinera styrka, rörlighet , akrobatik och samtidigt ingå i en gemenskap med nya vänner? Då är heels något för dig. Här stöttar vi varandra och plockar fram vår mest sensuella sida där vi lär oss häftiga ben swirls och snygga floor works.

skor och knäskydd finns att låna i vissa storlekar. Men det går även bra att dansa utan skor. vill du låna knäskydd eller skor så maila oss så försöker vi lösa detta.

Du behöver inte vara vig, stark eller se ut på något speciellt sätt. heels är för alla. Men vi rekomenderar att du gått en nivå 1 kurs på någon studio innan för att få ut så mycket som möjligt utav passet.

Att tänka på:

På våra pass är det förbjudet med smycken såsom ringar, armband och stora örhängen. Detta för att inte skada stången. Vi tränar med eller utan skor och det går bra att ha långa byxor. Medtag liten handduk att torka av stången för bästa grepp.

OBS! Vi vill passa på att informera att vi inte kan garantera en plats i en kurs på grund av att man gått en "prova på" kurs innan hos oss.

Varmt välkommen till Pole Fitness Motala!

I samband med en bokning hos Pole Fitness så accepteras dessa allmänna villkor: Allmänna villkor

150,00 kr